28. februar 2009

Mine første luer

Da har sønnen min vært fotograf. Strikket mine første luer. Oppskriften har Livs hobbyblog linken til. Luestrikking har gitt mersmak så jeg må vist igang med flere.. Men nå har jeg et enkelt rillestrikket sjal som skriker etter å bli ferdig.... denne helgen er vist en slik gjør ferdig helg. Håper dere alle får en riktig fin lørdagskveld:)

26. februar 2009

Maskemarkøre


Var innenom Nille idag og plutselig se jeg slike hjerter.. det er egentlig til vinglass(nederst) En slags pynt.. Men jeg fikk jo den lysende ide at de måtte da kunne brukes som maskemarkøre.... de er jo så fine. Skal prøve en når jeg skal begynne på den lue jeg skal strikke.
Idag har vært en nydelig dag og man kommer jo nesten i vårstemning. Jeg har fått plantet litt grønnplanter om og jeg har kjøpt meg et par nye. Når solen skinner og man merker varmen fra sola blir man jo i godt humør. Nå har jeg masser av grønnplanter, men jeg synes det er så deilig å se alt det grønne.

Garnkjøp


ja da .... jeg har vært å kjøpt litt garn... skal strikke to luer og det grå og røde skal brukes til oseberg votter..Skal begynne på det i ettermiddag..
Har planer om litt vanlig husarbeid her og strikking etterpå. Her er det et nydelig solskinsvær og helt herlig ute.
Skal oppdatere rett etter helgen igjen:)

25. februar 2009

Sokker ferdige:)

Ja da ble de lange sokker ferdige. Trodde jeg skulle begynne miste tålmodigheten men det gikk så greit at det frister med et par til. Kunne også godt tenke meg et par leggvarmere i samme mønster. Er fornøyd med dem. Imorgen skal jeg ut å kjøpe litt garn(som om jeg ikke har noe fra før)...... men litt nytt.. Skal jo igang med osebergvotter og har lyst på å prøve meg på en lue.. det har jeg aldri strikket...

Jeg leser denne boken nå.


Denne boken anbefaler jeg. Er ikke kommet så langt, men jeg må si jeg gleder meg for hver side jeg leser. Den virker spennende.
Handler om en familie med diverse hemmeligheter i forholde til krigen.
Skal lese videre i kveld:)

Fikk to Awarder i dag:)

Fra Bitt@mi fikk jeg to fine awarder idag.

Jeg kunne tenke å gi alle som er innenom meg en award for det er så mange fantastisk blogger og ikke minst mennesker ute i cyper space. Vær så snill å ta dem begge og send dem videre ut i verden.