28. mai 2010

Lang jakke

Nå er emet igang til jakke. På bildet mangler jeg det ene forstykke, men det fikk jeg ferdig på morgene idag. Da er det bare og ha tålmodighet med ermerne. Det går egentlig ganske fort. Fargerne er friske. Det skal være mørkegrønn kant. Mye tråder og ferste, men jeg holder ut.

Litt nytt til hagen

Ja da jeg mått jo kjøpe litt til hagen. Den hvite ser ut som en krysantemun, men litt annerledes. Tatt av leggere av pelagonien min og fordelte i 3 potter. Håper veldig på at de kommer. Vi trenger sårt litt sol og ikke minst varme. Det er litt kjølig ute enda.

23. mai 2010

Håndarbeid denne uken.

Her har det gått i kluter og nå skal jeg si hva det er jeg strikker. Det skal bli en jakke i de nydeligste grønfarger og den blir lang som en tunika. Det skal egentlig være glidelås i , men det er jeg litt i tvivl om. Fargerne er ialefall til og bli i godt humør av. Ellers har det blitt 2 små håndklær. Som før sagt jeg liker grønt, og jeg mått få brukt opp litt garn.
To par grytekluter i en sommergul farge. Alltid noe man kan bruke.

En masser kluter er det også blitt til. Herligt enkelt håndarbeid og man får brukt litt restegarn. Er veldig glad i farger så disse passer fint til kjøkkenet mitt.

Hagen som den ser ut nå den 23 mai 2010

Nå er det gang i blomsterbed og krukker og så langt har det kommet nå. Jeg Bestemmer alsri hva jeg skal ha hvo. Liker og ta litt forskjellig. Pelagonierne fikk jeg gratis på rema fordi de skulle kastes. Har jo et håp om å få liv i dem etterhvert. Ellers er det stauder som er plantet i krukken og i blomsterbedet..Har ikke peiling på stauder, men håper jo no gror til. De stauder jeg har er:Ridderspore, Moskus-katost, Engelsk gress ogBlåkant. Dette blir jo veldig interessant. Så jeg få se om en måneds tid.
Desverre husker jeg ikke hva som er sådd i de to potter, men jeg tror det er pelagonier..Glemte som vanlig og skrive en lapp.
Idag kjøpte jeg løvemunn. Synes de er nydelige, både i blomster og farger. Tok også en liten lobelia..aner ikke om den kan stå der, men jeg prøver.
Så langt har løkene mine kommet. Det er mange gladioler og litt annet. Må beklage at jeg glemmer hva jeg setter. Pelagonien og solsikken kommer også fint.
Denne staude kjøpte jeg i går og det er også en løvemunn. Håper jo på et blomsterhav i hagen min om en stund. Så det er bare og komme seg ut om dagen. Idag er det noe overskyet, men håper på sol.
I blomsterbeder har jeg plantet masser av stemor. Har også satt blomkarse og noen solsikker(som ikke blir så høye) inn mot veggen. Her kommer det masser av ugress og jeg synes nesten det kommer hver dag.