10. juli 2010

Litt om prosjekterne nå.

Jeg skal lage disse dropssokker. Oppskriften er her
Synes de er kjempefine. Jeg holder også på med Seraphin Shawl i Malabrigo garn. Det er super tynt gang og såååå mykt. Jeg skal også ha i gang et par rosa babybukser. Jeg skulle ha fått ferdig et babyteppe i rosa under vm men det blir jeg ikke. Hadde som vanlig for store ambisjoner.

9. juli 2010

En liten babyjakke.

Her er det ferdig en liten babyjakke. Jeg skal lage bukse til. Den er stikket i mandarin peitit på pinner nr 3. Riktig jentedress blir dette. Jeg mangler bare knapper på skuldrene. Nå er jeg begynt på Seraphin sjalet fra projo sjalsklubb. Tror det blir nydeligt. Bilde kommer i morgen.

8. juli 2010

Sokker igjen.

Da har jeg strikket dropssokkerne ferdige. Mønsteret finner du her
Det er en liten feil men den feil er på begge to og det er at jeg mangler en halv liten bord. Så lenge den er på begge ser man det ikke i det hele tatt. Er for nøyd og nå skal jeg begynne på disse


6. juli 2010

ja da jeg har sokker igang.

Jeg holder på med disse dropssokker og jeg tror de blir fine. Jeg strikker i senjagarn på pinner nr 3. Man må følge mønster hele tiden så det blir nok litt annet strikk også. Men siden jeg skal strikke 52 par så må jeg ha gang i sokker hele siden.

Babygenser

Da er jeg ferdig med ryggen og jeg har begynt på forstykket. Denne blir riktig fin med rosa bukse til.

5. juli 2010

Babygenser og bukse er igang.

Jeg det er jo fortsatt VM og jeg jeg strikker fortsatt babyklær med litt annet innimellem.. Nå skal det bli genser og bukser i mandarin petit. Riktig jenterosa..

Enda et par sokker og mange igjen.

Enda et par sokker er ferdige. Det er drops sokker og mønster finnes her
Jeg har strikket dem i viking sport på pinner nr 3. Noen sokkepar har det blitt men jeg har nok lenge igjen til det 52 par....

4. juli 2010

babyjakke er ferdig.

Da fikk jeg jakken ferdig. Hadde så travelt med og ta bilde. Den må presses ut etterpå. Det er en jakke som sikkert kan brukes nesten med engang. Mønstret er kjempefin. Det skal være bukse til og diverse, men nå skal jeg strikke ferdig et par sokker og så kommer resten etterhvert.