3. oktober 2009

Dette har jeg holdt på med den siste uken.
Ble inspirert av håndarbeidsglede
og gikk igang med håndklær og kluter:) Enkelt håndarbeid. har tenkt jeg skulle strikke litt flere, men har gått igang med noe annet denne helgen. Bilde kommer over helgen.
Siden det er snevær ute er det koselig å sitte inne med strikke tøyet. Skal koke meg varm kakao senere og bare kose meg med strikke tøy og en god bok.


Det første snevær.

Litt vanskelig å se , men de hvite prikker er sne.. Da kome den altså. Etter jeg tok dette bilde er det kommet enda mere og nå er det helt hvit ute. Heldigvis fikk jeg ryddet ute igår. Hørte jo på vær meldingen at den skulle komme. Regner med at det kanskje blir regn ut på dagen, men det er -5 grader ute så foreløpig bli det sne. Ja ja det var den sommer og høst.

29. september 2009

Brødbakst.


Har bakt brød idag. Gjør det enkelt og setter den som kaldhevning kvelden før. Det blir utrolig gode brød av det.
Bruker minimalt med gjær og alt skal være iskaldt. Elter deigen og legger den i forme. Setter den i kjøleskapet kvelden før og steiker dem om morgene. Har også prøvet det med rundstykker og de blir kjempegode.

Et loppebesøk.

Jeg er ikke noe flink til å finne de rette tingene på loppemarked, men igår kom jeg over denne. Synes den er fin pga glasset. Vanskelig å ta bilde av da glasset gir gjenskin. Fin er den. Så den ble med meg hjem og skal ha plass på den hvite kommoden:)

Litt maling.

Satt i søndags å så på den gamle kommoden min og tenkte at den må jeg gjøre noe med. Kjøpte maling igår og gikk i gang. Den burde nok ha vært pusset helt ned, men jeg er ganske fornøyd. Når jeg får råd skal jeg kjøpe meg en ny har jeg bestemt. Denne får holde litt til. Den ble iallefall litt penere. Fikk tatt å vasket hele huset og raket ute, men det blåste veldig igår og jeg må nok ut idag også.