15. april 2009

Kanskje begynnelsen på våren??

Idag har det ikke blitt mye håndarbeid. Jeg er igang med å måke noe av all sneen bort og hakke isen vekk. Har da fått frem en bit av benken på terassen og håper det kommer enda litt mere frem i morgen. Har fått ryddet litt på plattingen foran inngangsdøra mi og nå kan jeg da iallefall komme til. Håper jeg skal få tatt en del imorgen. Er dritt lei den sneen og den tiner fortere om jeg hjelper litt til:)13. april 2009

Fisketeppe.


Fisker er det også blitt strikket i påsken. Det er et herligt håndarbeid. Slipper å tenke for mye:) Dette er jo en hel stim. Supert tv arbeid:) Kan anbefales og man strikker disse fisker veldig fort, hvilket gjør at man kan se det vokser:)

Broderi.

Jo da her er det blitt brodert til raglan:) I dag skal jeg ha den nederste ramme, tallene og treskoa ferdig.. da kan jeg begynne på det øveste nissebilde:) Mangler litt små detaljer som stigbøylen, men det tar jeg til slutt.

Oppdatering fra påsken.

Jeg var så heldig å vinne hos fjordheim og hun var innenom meg med pakke:)
Det var så mye fint:) Strikkepinne etui, påskeegg, en nydelig strikket duk, brikker og lys:) Jeg er virkelig heldig:) Sier mange mange takk:)