6. februar 2010

Kalvåg jakka er ferdig:)


Da ble jeg ferdig. Heldigvis rakk jeg det før OL begynner:) Synes den ble fin. Satte ermerne på idag og fikk hjelp til hemperne av naboen igår. Den er litt stor nederst men det kan jeg leve med.
Da er det bare å begynne med neste prosjekt.

En uke til OL


Det er en uke til Ol strikkingen begynner og jeg må fylle uken med noe. Burde hekle videre på fisk...men kanskje jeg skulle begynne på disse fine sokker... hmm er litt i tvivl, men kanskje jeg finner ut av det i løpet av dagen. Gleder meg veldig til å begynne på OL strikkingen og posen med garn og oppskrift står bare å venter..

1. februar 2010

Siste erme igang:)


Det er en god følelse og se slutten på denne jakka. Egentlig har den ikke vært vanskelig å strikke, men den krever litt oppmerksomhet. Nå er det bare å bli ferdig slik at jeg kan begynne på noe av alt det andre jeg har lyst til..

OL prosjeket kanskje.


Var innenom garn butikken og hentet med meg litt inspirasjon.. Har lyst til å sette igang et sommerprosjekt i OL strikken...Har ikke betemt meg enda, og er på planlegningsstadiet. Kanskje den blå eller den grønne???? Kan ikke bestemme meg. Det er jo så mye fint og det skal liksom være medium vanskelig..
Hulmønster er jo greit, men den grønne er veldig hulmønster..
Nei det blir nok noen tanker om det fremover og jeg får tittet litt på drops design også. Ha litt tid på meg enda.