28. november 2009

Fanakofte


Har jo en masse garn gjemt rundt omkring. Så jeg satte igang med fanakofte i 3 farger. jeg synes den er kjempefin og den blir litt mere moderne.
Denne skal jeg ha ferdig. lettvint og strikke. Et tv arbeid og deilig med et strikketøy til seg selv:)

Kalenderskjerf.


Da har jeg garn til kalender skjerfet som begynner på tirsdag:) Er klar nå. Garnet kjøpte jeg hos projo og det er alpakka. Gleder meg veldig til og begynne strikke av det:) men må ha tålmodighet til 1 desember.

Heklet duk.


Ja da er duken ferdig og nå tror jeg det er nok til messa. Mangler bare noen små julehjerter og da er jeg klar. Denne duken var i et gammelt familen julehefte og den er veldig lett og hekle.

22. november 2009

Har to ting på gang.
Trengte å legge fra meg strikkingen litt og er begynt på en duk. Fant den i et gammel familen blad og er en god avveksling fra strikkingen. Jo da det er et sjal som ligger her.... det skal liksom være en bord og man skimter dem såvidt. Det er feil i mønsteret, men etter som jeg kan se får jeg jeg det til riktig. Det blir iallefall en bord:)
Det sneer ute og det blir nok en våt søndag. Må vist ut å måke litt om det ikke kommer noe regn og fjerne det. Ha en fin søndag:)

Sokker igjen:)


Jo da her er det sokker igjen:) Disse sokker er fra boken "Varme kilder" Lette å strikke og jeg skal lage flere av dem. Garnet i de blå er juvel og de andre er silja.