3. april 2010

UFO

Sokken jeg begynte på 2 april gikk rett i ufo kurven. Den ble for liten og hælen skulles strikkes ved at man satte inn en tråd og strikket den til slutt. Men dette ble styr. Sint og irritert hev jeg den av pinnene og kastet den rett i ufo kurven. Liker mønsteret og det går jo an og strikke vanlig hæl men nå må jeg ha en pause og begynner på et annet par.. Typisk.. Men nå tar jeg kvelden og begynner på en frisk imorgen.

2. april 2010

Jeg må jo være sprø...

Jeg dykket ned i restegarnskurven min og jeg fant noe brun og en lys grå farge. Dette kan det jo bli sokker av og som sagt så gjort... dette blir jo ganske bra eller? Var litt i tvivl om fargerne men jeg har mere brun og kan jo kjøpe litt hvit etterhvert.
Posted by Picasa

Dropssokker som er ferdige:)

Ja da er da noe ferdig iallefall. Naboen kjøpte karisma garn for meg og nå har jeg strikket disse fine dropssokker. Har garn til et par til i et annet mønster og farger. Lure på om jeg begynner få sokke dilla igjen.. men sokker får man jo aldri for lite av:)

Jakke

Jakken kommer seg og jeg er ved det andre forstykke. Må innrømme jeg ikke liker det alpakka garn så godt. Synes det er litt vanskelig og måle da det strekker, vrir og ruller. Men den begynner da og ta form. Det skal være hette og ermer skal strikkes kun i kryssmønster. Det skal glidelås i til slutt. En fin jakke og bruke i vår. Alpakkaen er jo utrolig myk og varm.
Posted by Picasa

Tunika

Dette går sent. Den hekles på tværs så den må jo nå hele veien rundt, men mønsteret er enkelt og lett og hekle. Tar noen omganger hver dag og er spent på hvordan det kommer til og se ut.
Posted by Picasa

Påske 2010

Ja ute ser det ille ut. Det har regnet og snødd i bøtter og spand. Idag er det Langfredag og det ser ikke bedre ut. Imorgen lover værmeldingen sol, men jeg vet ikke om jeg tror på det.. Håper jo på bedre tiden. Har jo hjørnet mitt ve døren og det ser da sånn nogenlunde ut, men du verden hvor jeg gleder meg til og ordne med blomster og diverse. Har store planer, men må nok ha tålmodighet en stund til..

Posted by Picasa