2. august 2011

Nytt hagepynt fra Dokksfløy.

 Denne stubben ligger foran inngangsdøra mi. Tror det blir fint med denne lykten på. Satt opp noen små solcelle lys også, men har glemt å se om de virker..
Denne går det også an å henge noe på til høsten. Den er tung og jeg lure på åssen niclas greide å få den opp. Fin er den og noe skal den nok bli brukt til.

Video fra Dokksfløyelva.

Søndag var vi og spite middag på Holsbru cafe i Gausdal og vi stoppet et sted ved Dokkselva. Det var tordenvær i det fjerne og det endte opp med et vanvittig skybrud før vi rakk hjem.

Zebra votter og verksøyskasse.

 Silje ønsket seg Zebra votter og det ble det.. Kjøpte mønster i Jorids mønster butikk. Skal strikke flere av disse. Jeg har også igang sokker og snart skal jeg til bærestykket på telemarksgenseren til Terje. Jeg strikker på mye forskjellig pga armenen.. Kommer an på hvor vondt jeg har. Har mange prosjekter i hodet, men umulig og rekke alt.. Må innrømme jeg har bestillt meg litt mere garn. Fabel som er fint til disse votter. Har også få gang i noen broderier. Det er litt skånsomt for armenen.
Har kjøpt meg en helt vanlig verktøyskasse med en masse lommer. Den er kjempefin til strikkepinner og garn. Har plass til litt oppskrifter også. Problemet er bare at den no fort blir for liten.

Tur til Dokksfløy.

 Tok oss en kveldstur til dokksfløy i siste uke.. kjempe demning noen kilometer uten for dokka.. De to ungdommer vi hadde med måtte jo klatre ned og jeg hadde vist mest hjertet i halsen. Det de skulle ned og hente er trestubber som er vasket, tørket og formet av vannet.. Utsikten er fantastisk og vi hadde et fint vær så vi kunne se langt.

 Man kan gå hele veien over demningen og den er ca 85 m høy. Vi gikk et stykke over og innimellem så jeg niclas og silje på vei ned i demningen for å hente mere stubber.

 Her er det vist silje som har samlet litt sammen.. Vil jo bare få sagt at dette er nok ikke helt lov og ganske farlig også.....men vi hadde vist med oss to fjellgeiter og niclas som er feier er jo vant med å holde balancen.
 Og her er fangsten.. en masse stubber som jeg har fått opp i hagen. Silje fikk noen og Terje fikk noen. En har jeg ved inngangsdøra mi med en lykt på. Jeg skal ta bilder etterhvert som jeg får ryddet ute.