9. oktober 2011

Tiden har bare gått og den første snø har kommet.

 Denne gang kommer det et kanskje litt rotete innlegg, men den siste tiden har vært alt fra bursdag, strikking, ikea og nå maling av kjøkkenet og det blir enda en ikea tur. Men jeg får vel begynne fra toppen og ta det nedover. Mariusgenseren til niclas tar form og jeg er igang med ermer. Det skal være glidelås og hette. Snart blir det igang med fanakofte til silje.

 Siden det er et barnebarn som snart ser lyset hos naboen og det blir en gutt. Da måtte jeg jo strikke et par små gensere. Enkel oppskrift. Strikkes på tværs. Enkelt og greit.
 Måtte jo strikke to da...hi hi.. Når man først er igang da...
 Ja da var vel den siste riktige fine dag ved elva. Satt meg med en kaffekopp og bare koet meg i den siste varme. Snart ligger sneen tungt.
 Må jo si at jeg har fin natur rett uten for døra. Men det er jo kaldt å bo ved elva så regner vel at vinteren blir som vanlig..Håper bare vi slipper 30 minus som i fjor.. Men idag kom den første sne så nå er vi igang igjen. Det er godt jeg strikker varme sokker.......
 Ja vi har hatt bursdag her...Skulle jo nesten tro det var barne bursdag, men det var det altså ikke. Terje fyldte år og nic,silje og jeg måtte finne på noe sprøtt.....Siden han altid prater om at han ønsker seg et romskip med grønne romdamer så måtte vi jo fikse det!!!!! hmmm. Ballonger, kartong(tre store ark) grønn duk, grønneglass og grønt bestikk og ikke minst en marcipankake fra Raufoss videregående med romskip på!!!!!!!YES. Og dette måtte være hemmelig til han kom fra jobben,
 Silje kom hjem med kaken og rakk ikke skifte fra kokkeuniform(men det passet jo bra) Bordet ble dekket og over masse( ja nesten 100 tror jeg) ballonger ble blåst opp(jeg klarte 3) Det var ballonger over alt( ja overalt..vi måtte gå krumbøyde) ute satte vi opp romskipene og flere ballonger......og romdamerne som vi behørigt hadde sittet kvelden før og klippet ut ble hengt opp i taket....
 Ja han ble kjempeoverrasket og silje hadde klar grønne romdrinker...den grønneste vi fant var urge....men det gikk.. litt sukker søtt til maten men pytt..Brusen var iallefall grøn!!
 Et rom vesen vesen fra mars... Niclas i ballongsentrum..... litt svart i trynet... tror ikke han rak vaske sotet av etter jobb:-) Han er nå god ham sønn:-)
 Rom kaken var bare fantastisk og herregud vi åt.... En stor honør til silje og Raufoss videregående..
 Et lite utsikts bilde jeg tok den andre kveld. Man ser tydeligt at høsten er kommet nå. Nå er det gult og snart er alle bladene borte..

 Da er det kjøkkenet som skal gøres noeDet skal males hvit og det skal settet skap på den ene vegg med røde døre, en hylle og et nytt spisebord.. Hvis jeg får råd skal jeg ha en høyt skap ved kjøleskapet. Vi har tegnet det inn i kjøkkenplanleggeren på ikea og det blir stillig.
Det blir jo litt rot og jeg er vel egentlig ikke så glad i å leve i kaos men det blir utrolig fint så jeg holder ut. Vi spiser hos Terje den neste uken så det går nok bra..