11. november 2011

Mange aktiviteter er igang.

 Første vil jeg takke alle de som har lagt inn kommentare på bloggen min. Jeg har ikke hatt tid til å svare alle, men det er utrolig koselig med svar. Jeg har mange planer og aktivitet igang og i år blir det ikke julemesse. Har for mye og henge fingerene i. Denne uken fikk jeg tak i et syskring på bein. En slik har jeg ønsket meg og fikk tak i det på et bruktmarked.  Der er det plass til garn og litt diverse sygreier,
 Jeg har stikket 3 par sokker og er ferdig med bolen til fanakoften.. Det går fremover. Har funnet frem oppskrifter på andre ting jeg har lyst på å lage.. Skulle gjerne ha vært blekksprut og døgnet hatt litt flere timer.. men det nytter nok ikke. Det er jo en del julegaver som skal lages og prøver innimellem å strikke på en setesdalsgenser til meg selv.
 De grå og røde sokker er bare reste garn.. Burde være flinkere til å bruke reste garn, men jeg liker å ha det liggende.. Garn er viktig i store mengder og jeg bare må ha mer..
 Fanakoften er strikket av sisu og det er jo et tynt garn så det tar litt tid med strikkingen, men silje er ikke den utålmodige typer så hun venter og titter litt på den engang i blant.
 Silje og niclas i sitt rette element....Sprudlende ungdom.
Niclas var på overflateredningsøvelse i siste uke og jeg fikk da en bilde som kunne brukes..Dette ser litt skremmende ut, men morsomt hadde det vært.