2. oktober 2010

Fikk en oppskrift på smsvotter

Fikk denne oppskrift fra danmark i går og disse måtte jeg bare vise frem. Det er fingervotter men en annen vott sitter over. Smart en kald vinterdag når man smser. Om noen skulle ha veldig lyst på oppskriften får de si ifra.

Endelig ferdig med OL vancouvergenseren

Jublen sto i taket da jeg var ferdig med denne:) Tror det er det kjedeligste strikketøy jeg har hatt på en stund..Men den ble egentlig veldig fin. V halsen skulle egentlig være dobbelt, men jeg syntes det ble finere med enkel kant. Denne kommer jeg til å bruke i vinter. Kjempe fornøyd er jeg. Nå er det noen andre strikketøy som står for tur.

30. september 2010

Brannmann Sam

Måtte jo bare ta bilde av denne gutten som hadde overtatt pcen min en liten stund.

Endelig nesten ferdig.

Var hos Grete idag og fikk hjelpe til oppklipping av ermer. Så nå har jeg fått sydd sammen skuldre og begynt og strikke v halsen. Så nå nærmer det seg virkelig slutten. Denne genser er jeg sååååååååå lei og jeg gleder meg til å komme igang med VM 2011 i stedent for den er litt mere spennende og strikke.

Sokker.

Nå har jeg endelig fått gang i sokker igjen. Om jeg skal få strikket 52 par så må jeg skjerpe meg:) Jeg strikker et par helt vanlige ribbe sokker nå. Prøver meg på rubin fra sparkjøp. Etter å ha hørt både positivt og negativt om det garnet så måtte jeg prøve meg.

Endelig kommet igang med Fårhagen

Da har jeg endelig kommet igang med Fårhagen som projo strikker sammen. Jeg har vært treg, men nå er jeg igang. Jeg hadde noe drops delight og jeg må innrømme jeg ikke liker dette garnet så godt, men fargen er nydelig. Blir kanskje litt mørkt, men det er noe lyse partier i garnet også. Har noe annet garn jeg har lyst å bruke, men jeg kan jo strikke to:) Mønsteret kan lastes ned her

Litt rot......men et herlig rot..

Et lite blikk ned i kisten med masse garn..Ikke det eneste sted hos meg det ligger garn. Har en skuff i skrivebordet mitt og en pose bak sofaen og litt i en puff...Må vel få brukt litt av dette da. Men det er en god følelse og vite at det er der....Jo da en bok er jeg igang med også. Krim denne gangen.. Virker spennende. Er akkurat begynt.

Ja sofaen og salong bordet er opptatt nå av strikketøy. Har endelig kommet igang med noe nytt. Forklaring og bilder følger lenger oppe.

Får i kål,brownis og høsten er på vei.

Igår spiste vi får i kål. Lager det alltid dagen før. Synes den er best da. Nydelig mat og noe de fleste liker. Idag lager jeg brownies. Må innrømme jeg gjør det enkelt og kjøper to pakker med rema brownies blanding. Da blir det en stor langpanne. Brownies er favoritten her i huset.

Det har vært kuldegrader de siste dager, men et fantastisk høstvær. Nå er det vist på tide og få solsikkerne opp. Tror det er slutt for disse...skal ut å rydde litt idag.

26. september 2010

Tur til Bygdin.

Idag har det vært et fantastisk vær og turen gikk fra Dokka til bygdin. Det betyr gjennom fagernes og videre forbi Beitostølen.

De første bilder tok jeg på fagernes. Sola skinte fra en skyfri himmel, men man merket at det var kjølig ved vannet.


Her begynner vi å nærme oss beitostølen. Blikkstille vann.


Her er vi forbi Beitosølen og vi er på vei mot bygdin. Nå er vi på fjellet.


Sikkert ikke lenge før veien blir stengt. Snøen kryper ned over og kaldt var det oppe der.

Båten Bitihorn som ligger ved bygdin var tatt opp. Måtte jo ha med bilde hjem av den. Det var en kjempefin tur iallefall og den ble avsluttet med middag på fagernes gjestegård.  En kjempe måte å bruke en knallfin høstsøndag på.


Åh jeg er så lei....

Åh så lei jeg er nå, men første erme er nesten ferdig så jeg må bare holde motet oppe. Problemet er nå at jeg hellere vil strikke sokker eller sjal. Kanskje jeg er heldig å bli ferdig med dette erme i kveld og får jeg begynt på det andre i morgen går det fort.