20. september 2008

Lørdagsoppdatering:)


Jeg har fått Award fra Marits hobbyblogg
Jeg sier mange takk og skal sende den videre i neste innlegg.
Ellers har det vært en rolig uke, men har fått gjort litt da.
Bolen til genseren min er ferdig og har til og med festet alle tråder. Har begynt på ermer også så dette går fremover.
Nå er jeg iallefall sikker på at jeg får den ferdig. Etterpå er jeg klar til å strikke Cobbelstone
Det er jo egentlig en herre genser, men jeg liker den veldig godt.

Eller har jeg vært på loppemarked og kjøpt en aviskurv, en liten vannkanne som jeg kjøpte en surkulent til og jeg har kjøpt en gammel kaffekanne. Er litt glad i gamle kaffekanner.
Var på bibliotekt i går og lånte meg litt lesestoff.. Den ene boken er på 1000 sider, men jeg elsker slike bøker. Håper den er spennende. Alt om håndarbeid kom også igår og det var mye inspirasjon der.


Må jo innrømme at jeg også har kjøpt litt garn. Fikk tilbud fra isdronningen
Gleder meg til å strikke noen sjaler av dette og jeg fikk med mønsterhefte også. Er veldig fornøyd. Jo da jeg var en tur på Europris og måtte jo ha med meg litt sokkegarn. Kan jo ikke riskikere å gå tom:):) jeg klare rett og slet ikke å bare ha et prosjekt i gang om gangen. Det må være flere ting som jeg kan veksle litt imellom.


Til slutt i denne oppdatering kommer et lite morgen bilde over elva.. Kjølig er det denne morgen og nå er det riktig høstluft. Bladene begynner så vidt å bli gule.. Håper dere alle får en riktig fin helg:)

14. september 2008

Nå er snart helgen slutt.


Var så heldig å få et nytt kjøkkenbord før helgen og så har jeg gjort litt om i stua. Måtte ha inn cafebordet før vinteren og sønnen ville ha sovesofaen inn til ham, så vi byttet. Fikk bedre plass i stua og så har jeg et sted å sitte med pc-en min.
Må også vise frem genseren min. Har strikket 40 cm nå så det er bare et lite stykke opp til hals felling.

Allerede gått en uke

Ja da er det søndag og tid for en liten oppdatering. Østerdalsvotten er ferdig. Strikke dem ferdig i går kveld. Må innrømme jeg ikke orket strikke mønster på tommelen,men synes det er greit med en grå tommel.


Eller er jo nr 2 par sokker til fjordheim igang:) Og genseren kommer seg. Jeg har fortsatt mye på pinnene.

Det ser ut som om at hælen er blå, men den er svart.... Litt dårlig bilde.
Kjøpte erica i fredags og nå tror jeg det ser greit ut til høsten.. Regner med jeg ikke kan holde det i live hele vinteren uanset. Idag blir det litt rydding. Liker egentlig å få gjort det om søndagen for nå har jeg bestem at jeg ikke skal fly rundt å vaske hele uke. Er jo hjemme om dagen og har nok av tid til strikking osv. Er bakut i alle klubbenen jeg er medlem i. Den siste uke har det gått veldig tregt...
Ha en riktig fin søndag allesammen. Her er det fint vær og det ser ut som sola kommer, men det er ganske kjølig.