8. september 2008

En ny uke med nye muligheter!!


Ja det har regnet det meste av dagen og må innrømme det ikke er stort jeg har gjort.. Jeg har kjøpt Cobbelstonemønsteret.. hadde lyst å strikke den, men engelsken min rekker ikke så langt desverre. Så hvis det der en bamhjertig sjel inne her og har strikket den.. tar jeg gjerne imot litt hjelp.. Prøvet google oversettelse, men det vart jo bare tull.. ikke til annet enn å få seg en god latter over.


Ikveld skal jeg sløve foran tven og pc-en.. man skal ha slike kvelder hvor man bare sløver... Kankje tenke litt på alt det fine man har lyst til å begynne å strikke. Skal også ta en liten blogg runde for å se hva dere andre holder på med. Man blir så veldig inspirert av andre.

Ha en riktig fin mandagskveld allesammen.

7. september 2008

Søndag og solen skinner!Ja da er det søndag og jeg får vel komme med en liten oppdatering. Mye halvferdig fra denne kanten men jeg får vel sette inn et bilde med litt av det jeg har laget denne sommer.. ikke alt er med. Mangler jo jaka som jeg har drevet med og er veldig fornøyd med. Mye sokker:):):) og en heklet veske da:)Et par ferdige sokker til Fjordheim, mangler bare å feste tråde. Et begynt på et par til og er snart ved hælen.
Er begynt å strikke votter igjen. Må trene litt på det nå da jeg er blitt medlem av votteklubben hos projo.
Det skal ifølge boka bli Østerdalsvotten... vi får nå se hvor mye votter det bli, men har lyst å bli ferdig med dem:)Genseren min blir virkelig fin. Er utrolig fornøyd med mønsteret. Fine farger og fine kombinasjoner. Gleder meg til å få den ferdig:)
Som dere ser blir det en søndag med en del aktiviteter og arbeidsledig blir jeg ikke foreløpig.. Har så lyst på å begynne med sjalet fra sjalsklubben, men jeg må få litt annet ferdig først.. nytter ikke begynne på mere nå:)