26. februar 2010

OL Innspurt.


Ja nå er forstykket ferdig på sommertoppen og jeg har begynt på bakstykket. Jeg måtte jo bare slå opp masker og strikke litt på et nytt prosjekt... strikketøyet ligger kø no og jeg har bestilt sjalspakken fra projo..hmmm har jo både en votte og sokke pakke liggende....uff og uff. Men jeg får nok begynt etterhvert. Er ikke arbeidsledig iallefall.

23. februar 2010

Sommertopp.


Jo da sommertoppen er på gang. Tror ikke jeg rekker å bli ferdig før OL er ferdig men ferdig skal den bli.
Skal strikke en jakke som jeg har oppskrift på i litt tykkere garn og jeg må innrømme det kribler litt i fingerene.. men toppen skal bli ferdig. Kanskje jeg strikker vrangborden på jakka i dag.....

21. februar 2010

Laget meg en strikkekrok og sommertoppen er igang.Jeg har laget meg en riktig strikkekrok og tigget meg til sønnens gamle stol.. ja jeg må nok kjøpe en til ham da. Idag skal den invie og du verden som jeg skal kose meg. Her har jeg pc og alt som er viktig innenfor rekkevidde:)
Sommertoppen er igang og mønsteret er ganske enkelt. Dette blir spennende.

Jakken er ferdig:)


Da er jakken ferdig. Den mangler bare knapper og det skal jeg kjøpe imorgen. Den passer perfekt. Kan være fornøyd med den. Jeg har begynt på en sommertopp som er det andre OL prosjekt og jeg har allerede planer for andre ting som skal igang. Litt moro å strikke med tanke på sommeren.