7. mai 2009

Det vokser!!! juppi


Litt vanskelig å se , men det gror:) Plantet litt flere stemor. Helt utrolig å se det gro. For en måned siden klaget vi over sne og hadde følelesen av at det aldri forsvant. Nå er all sneen borte og nytt liv kommer frem:) Er veldig glad i denne tid. Og jeg håper det blir blomster over alt til sommere. Herlig:)
Det regner litt idag, men jeg har litt flere stemor jeg skal plante i ettermiddag:)

Bøker

Var på biblioteket i tirsdags og fikk med meg litt spennende bøker. Holder på med Liza Marklund sin bok Aldri mere fri. Kan anbefales. Synes det er koelig å ligge å lese litt på kvelden. Har prøvet lydbøker, men det er bare ikke meg.
Idag blir en rolig dag hjemme så da blir det litt lesing også. Nå har jeg jo stått på med sofa puter på morgenen så jeg skal lage meg en bedre lunsj og finne fram boka:)
Imorgen skal jeg til gjøvik og kjøpe klær og kose meg:) Gleder meg til det. Men jeg skal ikke kjøpe garn... og ikke stoff..

Symaskinen min........

Det er ikke bare hybelkaniner som gjemmer seg under sofaen. Igår kveld kom jeg plutselig på at jeg hadde da vist noe stoff under sofaen også... Så jeg dro frem en pose som var stappet med et stor stoff stykke...Puter, tenkte hodet mitt:) Så jeg dro frem uvennen min og tenkte at jeg kan da sy vanlig rettsøm. Så nå har jeg ikke blå puter lengere:) Etter et par timer nå på morgenen hadde jeg 5 nye puter. Jeg er et A- menneske og får alltid gjort mest på morgenen. Ut over dagen blir jeg trøttere og trøttere:) og om kvelden er jeg helt gåen kl 1930.. Nå skal jeg støvsuge og rydde litt i heimen:) Det er små sytråder overalt..
Ha en fin dag allesammen.


Har fått dilla på sykurset:)


Ja da jeg har strukket sykurset litt lengere. jeg klippet litt ekstra stoff og jeg sy disse firkanter.. tenke egentlig på en løper, men får se når jeg kommer så langt. Det er god trening. Håndsømmen min bør forbedres litt:) Men denne japanske bretteteknikk er kjempemoro:)

Sjal

Måtte jo gi opp Butter fly wings til mysteriet om for mange masker, blir løst.. Men dette er oro å strikke. Huls mønter på hver side. Regner med det blir kjempe fint og enkelt når det bli blokket ut:)

5. mai 2009

Sykurs del 2

Ja da var det jo igang med Sykurs del 2. Vi fortsetter i japansk brette teknikk og dette er mitt resultat. Er fortsatt ikke helt stø i håndsømmen min, men det kommer vel etterhvert. Dette skal altså liksom være et sakseetui:)
Har klippe litt ekstra firkanter og skal prøve sy noen firkanter til.. Er vist nødt til å trene litt på dette.....

3. mai 2009

Hva som gjemmer seg i sofakroken min idag.

Jeg skulle jo strikke Butterfly wings i sjalsklubben, men etter å ha tatt opp 2 ganger og enda ikke kunne få det til å stemme så rakk ikke tålmodighter min lengere, Jeg tok frem boken " strikk i en fei" og fant et enkelt nydelig sjal. Kanskje jeg ga opp for tidelig, men jeg har jo oppskriften så kanskje noen som finner ut hva problemet er..
Ellers har jeg så smått begynt på Shapely Sandal socks. Det er et kjempe fint mønster og nyter strikke sokker igjen. En liten stund siden jeg har gjort det.
Ellers sitter jeg å venter på den andre sykurs. Er veldig spent på hva vi skal sy nå. Spennende når man begynner på noe nytt;) Det er søndag og sola er fremme foreløpig, men det er vel fare for at det blir overskyet i løpet av dagen. Skal en tur i hagen og fjerne litt ugress. Håper det går an å sitte ute en stund. I går hadde vi nesten stor rengjøring så det går noen dager før jeg tar frem vaskefilla igjen.

Julestjerne og litt smått i blomsterbedet:)

Nå begynner det å kommet noe grøn i hagen min:) Man kan så vidt se litt grønt. Kan jo hende det er ugress, men jeg tror ikke det, da jeg ser de samme grønne blader flere steder. Gleder meg stor over at våren endelig er kommet:)
Julestjerne forstår jeg meg ikke på den vokser som bare det. Den har fått litt mere jord i potta og den står i vinduet mot sola. Den trives, men jeg får nok ikke se blomst på den. Som grønplante er den kjempe fin:)