25. april 2011

Påsken 2011.

 Dette har vært en kanllfin fin påske. Det har vært super fint vær. Er blitt solbrent og sommerklærne er kommet frem i lyset. Silje er i fri utfoldelse over bilvasken og ungdommerne synes vist at rumpa er det fineste.......... de mente vist at det passet best.
 Ja nå skal det da sies at niclas vasker vist bil ganske ofte for tiden...
 Hera tasser rundt og passer på at alt foregår i beste orden og rekkefølge, og at eieren dekker pent på bordet. Vi grillet en ettermiddag også. Første gang i år og det blir sikker mange ganger til.

 En nydelig kveld ved Dokkaelva. Brukte også påsken på noen lange gå ture. Helt herlig.

 I begynnelsen av påsken pakket vi matpakker og bega oss til Hamer og domkirkeodden. Været var toppers og en tur langs strandpromonaden tok vi. Vi gikk også en tur opp i byen og det ble en fantastisk dag med mange opplevelser.
 1 Påske dag dor vi til maihaugen. Igjen var det et supert vær og vi hadde en kjempe tur. Det ble tur i suvenir butikken og is... høre seg med på tur.

 Hmmmmmm vi hadde med matpakke og kaffe..Lure på om det er den han holder på å fiske opp.....det er iallefall noe godt nede der:-) Sultne var vi.. Jo da det har blitt strikket litt også. To par påskesokker ble ferdig og ungjenterne har fått sokker allesammen. Nå er det nok med sokker så imorgen skal jeg begynne på noe nytt og ja jeg har planer men det kommer jeg til:-)