26. juni 2009

På Lillehammer tur:)


Ja da er jeg hjemme fra en tur på Lillehammer. Det har og er veldig varmt ute, men det var herlig å bare surfe butikker.. er nok mett på butikker på en stund nå..
jeg kjøpte to fine t-shirter og måtte jo ta med meg noe garn.. det var nesten det viktigste å få tak i.
Masse ida strømpe garn. Kan jo brukes til litt av hvert:)
I kveld skal jeg bare finne strikketøyet og slappe av:) Det blir en herlig kveld hvor man kan sitte ute lenge.

25. juni 2009

Strikkeøredobber:)Se hva som kom i posten idag fra Glise

Strikkeøredobber:):) Disse skal jeg virkelig bruke:) Synes de er tøffe:)

Imorgen skal jeg til lillehammer og handle litt.
Regner med jeg kjøper litt(hmmm kanskje litt mere enn lite he he he) garn....

Eller blir det nok mye shopping og titting.

Bloggen det inn imorgen kveld om jeg ikke ligger som slakt etter shoppingen:):):)

Flere blomster:) og varme dager:)

Ja det har kommet litt flere blomster til. En japansk rose og bitterurt. Nå begynne det å bli en hage som blomster. Vi har noen varme dager nå og jeg holder meg i skyggen. Det er vamt nok.... skal vist fortsette å være varmt og det er lovet opptil 30 grader... må le.. i vinters hadde vi 30 minus og nå klager vi når det er 30 pluss....vi mennesker blir vist aldri fornøyde. Jeg er nå veldig fornøyd, men klager på myggen.. vi holder på å bli spist opp av den her.
Synes bitterurten har så nydelige blomster.) Får passe på den slik at den holder seg gjennom sommeren.

22. juni 2009

Award
Fått Award fra Bittami
Sier takker så mye. Jeg gir den bort til dem som er trofaste lesere av bloggen min og takker for alle fine kommentare. Håndarbeid blir morsommere når man får så mange fine kommentare. Ta den med dere og del den med meg:)

Kjøpt meg mønster. Et sjalsmønster.
Jeg har kjøpt meg mønster på denne ulmus
Mønsteret er på engelsk og jeg strevet med å finne ut oversettelse... Jeg var helt rød i toppen igår, men jeg fant ut av det til slutt etter mange timer og noen spørsmål på projo.
Jeg har nemlig så mye opal igjen og jeg tror det kan bli fint slik. Det er et veldig enkelt mønster og litt søvndyssende når man først kan det, men jeg anbefaler det varmt. Dette er et går bort og tv arbeid. Dette er ikke et arbeid jeg stresser med å få ferdig.

Enda flere stemor:)Jeg har tatt enda flere stemor inn. Jeg kan plukke hver dag. Det dannes nye blomster over natta. Slik har jeg det hver sommer. Det kryr av stemorsblomster og jeg elsker fargerne. Det pynter opp inne på stuebordet:)
Gleder meg til det kommer blomster i blomsterbedet mitt. Kanskje jeg får så mange blomster at jeg kan ta inn da også

21. juni 2009

Sokker

Jo jeg har vist strikket litt sokker.. Skulle tror jeg hadde meldt meg på tråden hvor man skal strikke 52 par, men det har jeg ikke.... tør rett og slett ikke. Greier ikke å følge opp. Det er mingus sokker jeg har strikket i det blåfargete garnet og Elenor sokker i den grønnblå. Bittami Var så snill å hjalp meg med den engelske oppskriften:) Takker så mye.
Jeg har funnet et par veldig enkle opskrifter på engelsk og skal prøve meg.. Begynner å gjennkjenne en del av ordene så neste sokke prosjekt blir et par veldig enkle sokker strikket etter en engelsk oppskrift.


Fremgang på genser.

Har kommet et stykke på genseren. Den er ikke så vanskelig som jeg trodde, men man må hele tiden følge med på mønsteret. Den blir fin, men det er jo en lang genser så det er godt det er en stund til høsten. Men jeg har bestemt den skal være ferdig innen rimelig tid. Det er så mye annet som står på programmet:)