26. desember 2009

Kalenderskjerfet ferdig:)

Kalenderskjerfet er ferdig. Må tilstå at de to siste borter ble avkortet litt he he... mistet litt tålmodigheten. Fine mønsterborder og veldig langt, men det tregng her i kulda. Ikke enkelt og ta bilde av men man ser da en del av mønsteret. Koselig og strikke det sammen med alle strikkere hos projo.

En liten brikke og noen sofaputer.
Jo da her gikk det unna på 1 juledag:) Fant frem 4 meter stoff og gikk i gang med noen sofaputer. En liten brikke ble det også. Synes man trenger noe nytt og starte det nye året med. Jeg er ikke arbeidsledig nå heller da jeg har satt igang med kluter og små håndklær.

Litt av julegaverne jeg har fått.Må vise frem denne julegave som kom fra danmark. Det er fra museumsdesign
Votterne er litt morsomme da de har tommel på begge sider. De ble brukt av fiskere før i tiden og nå de ble våte kunne de snus pga at de hadde denne tommel på begge sider. Gryteklutene kunne jeg jo ikke la vær med og røre..så de heklet jeg igår.

Vant skjerf fra living next to me.

Før jul vant jeg dette nydelige skjerfet
fra living next to me
Helt nydelig silkesjal. Hun hadde også sendt en fantastisk jule gave. En lyd bok, et lite juletre(brosje) og en film. ÅH så glad jeg ble og tusin takk:) Litt morsomt da vi nå har holdt kontakten i et år via mail og blogger. Herlig med nettvenner:) Kanskje vi til og med treffes til sommeren.

Julegaver som jeg har laget.

Nå kan jeg sette inn bilder av noen julegaver jeg fikset før jul. Brukte ikke lang tid på disse.
Jeg strikket dem av østlandsgarn. Helt greie sokker og de falt vist i smak.

20. desember 2009

Julehilsen til dere alle:)
En liten julehilsen til alle dere som har vært innenom bloggen min iår.
Jeg har laget en del julegaver som det er litt tidlig og legge ut. Derfor venter jeg med oppdatering til romjula. Kalender skjerfet er igang og jeg er bare et par dager etter.
Har bare en ting som ikke er ferdig og det er fanakoften. Den mangler en arm.
Har planer om å lage noen heklete duker og jeg skal sy noen sofaputer.
Vil ønske alle en riktig fin jul. Vi ses i romjula:)