4. april 2009

Oppdatering på fiske.Nå har jeg begynt å sy sammen fiskene. Tror det er lurt å ta det etterhvert ellers går man lei. Jeg har rundt en 30 fisker nå og disse skal jeg få syet sammen i løpet av helgen. Det blir sikkert kjempe fint, men jeg synes ikke de er helt enkle å sy sammen.. Blir sikkert bra når jeg blir ferdig:) engang:)

Påskesol idag

Ja ja det er sol idag, men hva skal jeg gjøre med all den snø!!! Håper virkelig det tiner mye nå:) Problemet er at det er is som ligger overalt... Men jeg har da sittet ute med kaffe koppen. Man får bare rigge seg til opp i snøhaugen:) Men det er iallefall et helt fantastisk vær og da kan man ikke klage:)

3. april 2009

I strikkekurven akkurat nå

Jeg har jo fått fiske dilla og nå begynner det å bli en hel stim:) Dette kan man bli hektet på. Så jeg strikker fisker og nå har jeg vel 25, men det er langt igjen:)
I den andre kurven har jeg sjalet fra projo. Butterfly. Men det er ikke noe tv arbeid, men skal snart komme med en oppdatering på det:) Håper dere alle får en riktig fin fin påske.

Denne leser jeg nå:)


Krimmen er på plass til påsken. Denne er veldig spennende og anbefales. Har vært på biblioteket å hamstret krim.
Tror jeg er klar til påske nå. Bøker, strikketøy, påskelabyrinten på NRK P1 og nystekte boller og varm kakao imorgen. Da kan ikke livet bli noe bedre:) kanskje sola kommer også:)

Påskeferien har begynt:)

ja det ble litt uskarpe bilder, men akk jeg er overhodet ikke venn med kameraet mitt og det skulle være sååååå bra. Tror jeg skal begynne ta alle bilder ute, da er jeg garantert at de blir bra. Nå har påskeferien begynt og det blir deilig med en stille uke. Er fortsatt ganske imponert over julestjernen min. Den bare vokser og vokser. Solen skinner idag og det er mye snø som er blitt borte de siste dagene så kanskje vi ser slutten på vinteren.

1. april 2009

Har fått fiskedilla!!!!!!

Måtte jo begynne med å strikke fisk. Kunne jo ikke la være da jeg har set på alle de fine fisketepper overalt på diverse blogger...Jeg har gult, grått og orange. jeg bare elsker disse knall farger:)
Jeg fikk jo dilla så dette blir tv arbeid fremover..
De er jo til og med morsomme å strikke:):)
I dag er det et nydelig vær ute og snøen tiner. Håper vi skal få slike dager nå når påsken er på gang. har hamstre påskekrim på biblioteket og det er broderi og strikkerier som ligger klar til påsken, så jeg kommer overhodet ikke til å kjede meg..

29. mars 2009

En strikket duk.

Er litt stolt av denne duken selvom det er en del feil... men det er første gang jeg prøver meg på kunststrikk og man lære jo av sine feil..
Skulle flytte på merketråden og kunne ikke finne ut om det bare var den første merketråd så det ble litt rot, men jeg bestemte meg til at tross feil så skulle jeg prøve...
Så jeg jukset litt her og der:):)
Nå vet jeg iallefall åssen det skal gjøres og da blir det letter med den neste:)

Pakke fra projo.

Vottepakken fra projo har ankommet og da er det jo bare å sette igang. Slik som denne vinteren utarter seg kan vi jo få bruk for votter til sommeren:):)
Får se når jeg setter igang med disse votter, men de er utrolig fine:)