21. april 2010

Tunika ferdig.

Da har jeg heklet tunikaen ferdig. Dette var et morsomt prosjekt. Aldri heklet klær før. Den fikk en veldig fin passform og jeg er utrolig fornøyd. Da er det videre med andre prosjekter og nå er snart sommergarderoben i boks. Håper jo vi får litt sommer da, slik at jeg kan bruke noe av alt dette jeg lager. Garnet jeg har brukt til tunikaen er mandarin petit.
Posted by Picasa

18. april 2010

Jakken er er nesten ferdig.

Her er det vist litt forskjellige grønnfarger, men kameraet mitt ville ikke ta den den riktige farge. Nå er iallefall jakken ferdig og jeg mangler bare glidelås. Den må jeg ha hjelp av naboen til og sette på. Jeg passer den fint og den er deilig og ha på. Denne er jeg super fornøyd med. Måtte bestille glidelåsen men den kommer i løpet av neste uke. Har fått enda en vottepakke fra projo og ha masser andre ting igang. Tiden strekker ikke til, men det er nok ingen vits i og la seg stresse av det.

Tunika.


Jeg driver jo og hekler tunika og nå begynner jeg og komme hele veien rundt. Da skal den hekles sammen og overdelen skal hekles. Synes hekling er litt tidskrevende men denne blir nok veldig fin.

Hagearbeid.

Jo da her ligger enda litt sne, men nå er det slutten. Var på plantasjen og fikk kjøpt meg en del stemor da det er det eneste som kan stå her på denne tid. Vi har fortsatt litt kuldegrade. I år skal jeg ha stemor langs husveggen. Jeg har også satt et par potter med blomsterløk så etterhvert blir det nok fint. Gleder meg til og se når ting begynner vokse.

2 Awards.

Fått to fine award for en ukes tid siden. Den ene er fra living next to me og den andre er fra Marit

Jeg takker så mye. Skulle ha lagt dem inn noe før men jeg har ikke hatt tid. Skulle gjerne sitte og levere dem videre, men jeg sier som jeg ser flere har gjort. Ta den med dere. Det er så mange fine blogger der ute at jeg ikke kan velge og det er tidskrevende.