16. oktober 2009

Sokker.

Enda et par sokker er ferdige. Brukte samme oppskrift som de blå fra drops, men brukte svart og multifarget garn. Litt stillig for det ser jo ut som jeg har strikke med en masse farger. jeg har brukt svart og multifarget. Det frister å strikke flere.
Tiden strekker bare ikke til. Det er jo så mye man har lyst å begynne på.

Sjal.

Da har jeg strikket enda et sjal og det står totalt stille når det gjelder navnet...... Husker rett og slett ikke hva det hetter. Det står ikke på oppskriften jeg skrev ut.
men iallefall det er blitt fint, men jeg har strikket det større enn det var i oppskriften. Mønsteret er bølger og kjempeenkelt å strikke. Frister å strikke et til, men nå skal jeg igang med to par votter.11. oktober 2009

Sokker i str 46.

Disse sokker ble levert i uka som gikk. Først strikket jeg små tren, men fant ut at det ble finere med store firkanter. De ble vist veldig populære. Det er strikke i raggegarn og egentlig liker jeg ikke raggegarn. Det er så stivt og ubehagelig, men det ble bra til disse herresokker.
Nå er det bare å få ferdig et sjal som er på pinnene og et par sokker. Tar vel en uke ca, så har jeg flere bilder.
Søndag i dag og har ingen planer annet enn strikking og avslapning. Det er snøvær ute så vinteren er iallefall kommet.

Litt av hvert i kurven min nå:)
Det roter i kurven min. Masser av strikketøy og prosjekter. Dette er bare et lite utvalg:) Har meldt meg på julemesse og fikk jo nesten den store skjelven, men nå eller aldri. Dette blir moro. Første gangen jeg er med på noe sånt. Har masser til salg allerede og det gjør ikke noe om jeg ikke får solgt en liten ting. Bare det å være med er toppers.
Men travelt får jeg... Første helg i desember skal det foregå.

Garnpakke fra Projo.

Kjøpte garn hos projo og det kom fort i postkassa:) Det blå skal brukes til votter og det lilla fros er allerede på pinnene sammen med noe svart jeg hadde. Det skal bli sokker.