12. juni 2009

Gratis fra hobbyklubben:)


Ikke ofte man får noe gratis her i livet, men dette kom i posten og kostet ikke en krone( måtte jo forplikte meg til 1 års medlemskap til) Nydeligt mirasol garn og en bok med noen fantastiske sokke oppskrifter. Bare gleder meg til å gå igang. Er igang med å strikke nine to five sokker og håper de er ferdige til bloggen imorgen.

Litt sommer.

Det er ikke det beste sommer vær som er ute, men litt sommerbilder har jeg da. Blomkarsen vokser og jeg har laget et lite fuglebad:) Det er et gammel vaskevannfat med stein rundt:)Jeg har også plukket inn litt sommer:) Har funnet ut at hvis jeg plukker stemor så kommer de enda bedre og det blir flere blomster på. Så jeg pleier gå og plukke litt inn. Siden det er dårlig vær ute kan man jo ta inn litt sommer da.

10. juni 2009

Midsummer sjal.

Det er mitt første prosjekt av garnet som kom i posten. Midsommer sjal. Litt vanskelig å se mønsteret, men det er fordi det er mørk lilla mohair. Hadde blitt tydligere i lyst garn, men jeg er fornøyd. Må innrømme jeg var ganske lei på slutten....
Liker veldig godt å strikke det mønster.
Så nå er det neste prosjekt:) men først skal jeg ha varme rundstykker og en kaffe kopp. Det er kaldt ute og det har stort set regnet idag. Ikke noe sommer vær akkurat.