6. september 2008

Lørdag morgen


Det går vist litt i skillpaddefart denne morgen:) Sittet å strikket litt og bilder kommer imorgen.
Har kun planer om håndarbeid denne helgen og kanskje jeg steiker vafler imorgen.
Sittet å surfet litt på nettet og man kan jo bli helt syk av alle garn og oppskriftsider... det er bare så mye man kunne tenke seg å lage. Men men tiden strekker ikke til. Nå er det ikke mange måneder til jul og jeg har to julebroderier som jeg absolutt burde få begynt med.. Håper alle som er innenom får en kjempefin lørdag:)

4. september 2008

Tannlegen!!!!!!Ja i dag knakk tanna mi..og jeg måtte gå den tunge gang til tannlegen... ikke noe å gjøre ut måtte den.. Er dritt redd tannlegen, men det gikk da bra.. problemet er at jeg ikke skal smile altfor mye.. må gå slik i 3 måneder før en bro kan lages..
Ja ja men nå kommer iallefall ikke tanna til å plage meg mere:)
Har ellers strikket litt idag og imorgen er det å finne bøtta frem og ta en vask her. Nå er jeg sliten og skal bare sløve foran tven i kveld:)

1. september 2008

Award


Jeg har fått en award fra fjordheim og takker sååå mye.
Jeg vil gi den videre til alle de som er innenom bloggen min. Takker så mye for alle fine kommentare.

Mandag morgen!!


Ja ja da er det mandag igjen.. Hadde jo store forhåpninger i helgen, men søndag vart bare et rot.. sløvet hele dagen. Men et lyspunkt var at jeg fikk ryddet og gjort rent hele huset i lørdags:)

Men jeg har jo også litt håndarbeid på gang og jeg får vel ta en liten oppdatering på hva jeg holder på med akkurat nå.Var jo på biblioteket og lånte denne boken om norske votter. Tror jeg har lånt denne boken et dusin ganger, men det er utrolig fine oppskrifter:)
Har jo selvfølgelig en genser på pinnene også.. Må liksom ha det. Strikker med flere forskjellige rosa/lilla farger og med forskjellige mønstre som jeg fant i en fin strikkebok jeg har. Liker disse farger veldig godt.
Jo da sokkerne til fjordheim går sin skeive gang. Snart ferdig med den første sokk så det går fremover:)