26. september 2011

14 dagers planlegning er ferdig.

 Lørdag reiste vi fra Dokka kl 9 med alle de planer som vi har holdt på med i 14 dager.. Målet for reisen var IKEA...hmm kan ikke se jeg liker flatpakker med med to mannfolk i bilen kunne det vel ikke gå helt galt. Vi var tilbake på Dokka 1830 ganske slitne og bilen stabbet med pakker.
Etter noen velfortjente timer med søvn var det og begynne utpakking.. Da jeg er litt trangbodd så var det egentlig bare å stabbe alt inn..opppå, under og i alle tomrom.

Det gikk greit.. Niclas og Terje gikk igang med godt mot.. Jeg hater slike flatpakker og er ikke spesielt glad i verktøy.. men de samlet det i tur og orden uten å slå hver andre i hjel...:-):-)
Det var to Billy bokhyller..smale og hyller på det høye skråtaket mitt, en komode, en godstol og fotskammel og et lite bord pluss en arbeidsbenk...Ble jo helt matt ved tanken....
 Ja og det var jo også alt det annet jeg hadde kjøpt........ uff da... puter, tepper, gardiner(fikk av Terje) og øtten andre små greier...Det skal liksom være soverommet mitt..men det ble det igjen på slutten av dagen.
 Godstol ble det og den er helt herlig.. utrolig god og sitte i og herlig med støtte til armene mine. Tror kroppen min har veldig godt av denne. Bare koser meg her. Et lite bord har jeg foran med plass til kaffekop og strikking osv... Helt toppers.
 To slike smale reoler har jeg fått og der har jeg samlere og esker.. Nå kan jeg få orden på alle oppskrifter, blade og ikke minst bøker. Nå blir alt så mye lettere å finne(tror jeg da). Har bestemt meg til at jeg skal være flink til å ha litt system i det nå. Pynteting er det også masser av plass til.

 Arbedisbenken min er et kapittel for seg selv. Den åpner jeg opp og inneni er det palss til pc og altt jeg trenger. Da blir alt gjemt. Lokket går ned av seg selv når det får en liten puff. Nyter en god arbeidsplass.
Under ses bordet oppslått. Pent og ryddigt nå men det blir nok fyldt opp.
Siden jeg har et vedlig høyt tak på den ene siden av stua fant vi ut at utnyttelse av plassen var viktig og hyller var et must. Nå har jeg hyller langs hele taket og over dørene. Fine kraftige hyller. Har satt pynte ting langs hele. Blir nok litt styr med støvtørking, men tror ikke det blir så ofte oppe der.

3 kommentarer:

 1. Så mange fine og nyttige ting du har kjøpt. Heldig som har så god skruhjelp. Det er det værste min kjære vet om. Så derfor gjør jeg det stort sett selv, eller får hjelp av en av sønnene.
  Så lurt det arbeidsbordet var da.
  Kos deg i godstolen :)

  SvarSlett
 2. Så fint det blir hos deg. Blir lett og finne oppskrifter i permene dine i hylla. En riktig god stol er også på plass.

  SvarSlett
 3. Ja huff, det er jo et pes med den monteringa da. Men så er det jo så deilig når man er ferdig, og når resultatet blir så fint som hos deg så er det jo verdt strevet:)
  Supersmart arbeidsbenk du har fått deg!

  SvarSlett