11. november 2011

Mange aktiviteter er igang.

 Første vil jeg takke alle de som har lagt inn kommentare på bloggen min. Jeg har ikke hatt tid til å svare alle, men det er utrolig koselig med svar. Jeg har mange planer og aktivitet igang og i år blir det ikke julemesse. Har for mye og henge fingerene i. Denne uken fikk jeg tak i et syskring på bein. En slik har jeg ønsket meg og fikk tak i det på et bruktmarked.  Der er det plass til garn og litt diverse sygreier,
 Jeg har stikket 3 par sokker og er ferdig med bolen til fanakoften.. Det går fremover. Har funnet frem oppskrifter på andre ting jeg har lyst på å lage.. Skulle gjerne ha vært blekksprut og døgnet hatt litt flere timer.. men det nytter nok ikke. Det er jo en del julegaver som skal lages og prøver innimellem å strikke på en setesdalsgenser til meg selv.
 De grå og røde sokker er bare reste garn.. Burde være flinkere til å bruke reste garn, men jeg liker å ha det liggende.. Garn er viktig i store mengder og jeg bare må ha mer..
 Fanakoften er strikket av sisu og det er jo et tynt garn så det tar litt tid med strikkingen, men silje er ikke den utålmodige typer så hun venter og titter litt på den engang i blant.
 Silje og niclas i sitt rette element....Sprudlende ungdom.
Niclas var på overflateredningsøvelse i siste uke og jeg fikk da en bilde som kunne brukes..Dette ser litt skremmende ut, men morsomt hadde det vært.

5 kommentarer:

 1. Ja du får gjort mye. Flotte sokker og gode og ha når kulda kommer. Fanajakka ser fin ut. Tenker Silje gleder seg til den er ferdig. Den fine sykurven likte jeg godt.

  SvarSlett
 2. HAdde ikke fått meg til å hoppe i den elva der nei. Godt det er noen som tørr, og som kan trå til når det er behov for hjelp.
  Ja d vet, det tar litt tid å pleie kjærligheten, så kan tenke meg det ikke er bare bare å skulel lage masse til ei messe også.
  Jeg tror heller ikke at jeg hadde rukket å lage noe særlig til ei messe i år. Dagene flyr jo avgårde. Men så har jeg også jobbet omtrent 100% i høst. Nå skal jeg ha ei uke ferie, Håper jeg rekker å vaske litt skikkelig i noen rom, og kanskje få bakt litt.
  Ønsker deg ei herlig helg :)

  SvarSlett
 3. Så langt du har kommet, deilig å se at ting blir ferdig eller iallefall vokser litt. Kos deg med strikking :)

  SvarSlett
 4. Så flittig du har vært. Masse flott her ja. Fanakoften er min absolutte favoritt, men det andre du har strikket var også veldig fint.

  SvarSlett
 5. Du har full oppkjøring til jul og gavene, skjønner eg:-)
  Litt av det samme her, men i mindre format..

  Er det mye vær hos dere også for tiden?
  Eg håper du står han av, som vi sier her i nord, i alt regnet.

  Nå er eg spent på neste rapport fra deg - du har sikkert laget mye fint:-)

  Og eg håper du får tid å kose deg i disse adventsdagene - klem fra Spurven

  SvarSlett