29. oktober 2010

Barne skistrømper.

Jeg har strikket et par barne strømper i str 4 år og nå har jeg gang i et par i str 6 år. Det går fort å strikke og mønsteret er veldig enkelt.
Jeg har kjøpte boken om julekulerne og det er vist delte meninger og disse kuler, men jeg skal nå strikke noen. Og kanskje de til og med havner på treet. Det største problemet er jo egentlig at jeg har litt lite tid og gjerne ville hatt litt flere timer i døgnet. Lure på om jeg kan få det? Ha en riktig fin dag til alle ute der:)

7 kommentarer:

 1. Flotte strømper igjen. Skal treffe Arne og Carlos i dag. Blir artig å snakke med dem.

  SvarSlett
 2. Så lekre strømper , duker osv . Har du motor på de fingrene dine eller....Flink er du ihvertfall. God helg og klem fra meg.

  SvarSlett
 3. Helt sikkert noen som har lyst på så flotte skisokker til et barn el barnebarn. Kjempefine er dei. Dei røde dukene var også flotte. Jammen går pinnene fort hos deg. Du rekker nok noen julekuler også før det braker løs kan jeg tenke meg. Alt fredag og helg igjen. Denne helga skal jeg ha helt fri har jeg tenkt. Det må være skikkelig krise på jobb visst jeg skal møte opp der. Og det blir det nok ikke. Håper på å få sydd litt og kanskje få unna litt vasking. En får ta det en får lyst til tror jeg.
  Ønsker deg ei riktig god helg :)

  SvarSlett
 4. Kjempeflotte skistrømper:) Kos deg med boka - den er fin:)

  SvarSlett
 5. Så flott strømper.
  Det er nok mange av oss som hadde ønsket flere timer i døgnet på denne tiden av året eller et dobbelt sett med armer.
  Du får kose deg med Arne og Carlos.
  Ha en fin søndag

  SvarSlett
 6. Så flotte strømper du strikker, misunner alle som klarer og gjennomføre sokker. Og strømper, gosj. Blir bare en av de hos meg:hihi:
  Julekulene er knall tøffe:DD

  SvarSlett