30. oktober 2011

Får vist strikket litt også!

 Et par lange marius strømper er ferdige. Får se om sønn skal ha dem til genseren sin.. Er i tenke boksen på om jeg skal strikke et par til.. Har en oppskrift på noen andre lange sokker, men har jo også en del julegaver som skal bli ferdige..
 Et par sokker fra drops design. Dem har jeg også lyst på å strikke flere av.. Det er så mange prosjekter jeg har lyst på og det blir nesten vanskelig og velge.. Har også lyst på en skjef til maeg selv og jeg må innrømme at jeg fikk lagt garn av i butikken til en setesdal genser til meg selv. Den er fra heftet til fjells og er litt annerledes... Hadde man vært blekksprut og døgnet hadde hatt 48 Ftimer så kanskje jeg hadde rukket alt eller?????
Fanakofte til Silje er på gang også... Hun vil ha den i brun og natur. Den strikkes i Sisu så det tar litt tid. Den blir sikkert veldig fin. Da har strikket 3 gensere denne høster og 4 hvis jeg blir ferdig med min egen.....Jeg mæ vist være litt sprø, men det er utrolig moro og man kan jo ikke sitte med henderne i fanget.....

5 kommentarer:

 1. Så mye fint du har strikket. Ja en skulle vært blekksprut med mange armer så fikk en gjort mere. Kjenner meg igjen med mange ønsker om hva en vil strikke og lage. Vi er jo heldige som har det slikt, og gleder oss over alt vi har lyst til og får til. Så flott kjøkkenet ditt har blitt. Ikke rart du koser deg nå.

  SvarSlett
 2. Fine sokker du har strikka! Vi får glede oss over alt vi har lyst til å gjøre, men ikke rekker. Det er nok av dem som ikke gidder. Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 3. Ja her er det blitt "nytt" kjøkken og mange nye plagg siden sist. Skal du være med på julemessa på campingen i år?
  Skikkelig fint kjøkken. Gjør seg med litt nytt noen ganger. Om det er litt maling, noen hyller eller andre ting. Kos deg på det nye kjøkkenet ditt :)

  SvarSlett
 4. Så flott kjøkken, og så mykje fint du strikkar :)

  SvarSlett
 5. Så flink du har vært. Alltid tusen ting man kan strikke på, går vel aldri tom for ideer...
  Mariusting er iallefall veldig populært:)

  SvarSlett