16. desember 2008

Dagen idag

Jeg har fått pakke fra frida idag. Jeg var så spent at jeg nesten løp hele veien hjem fra posten.


Først var det den røde smart eske..

Og inneni der var det enda en pakke.. da begynte jeg da virkelig å bli nysgerrig:)

Og inneni der lå det bøker og filmer. Helt toppers til julen. Elsker bøker og her er de mye som skal lesesTakker så mye. For meg var det jo den reneste julegaven:) Helt herlig. Du er en engel frida:)
Ellers har dagenen gått med litt juleforbredelser og jeg har blitt ferdig med sjalet mitt. En riktig fargeklatt.
Jeg har også begynt på garnet fra europris, men det er ikke noe godt å strikke av . Uff for et slit.. men det har da blitt en lue og jeg har begynt på skjerfet.. snart ferdig. Opskrift følger med garnet så det er jo veldig enkelt.

Ja jeg må vel nekjenne at jeg har kjøpt litt mere garn... Kjøpt heklegarn og har egentlig planer om noen gardin lengder.. Har ikke så store vinduer. Jeg skal være med på teppealongen på projo som begynner i romjula og i denne eske er garnet jeg skal bruker. Holder det som en liten hemmelighet inntil videre:)Det var vist det jeg hadde på progammet i dag. Nå har jeg både film, lesestoff og strikketøy. Det er jo bare kos. Helt herlig og jeg føler meg bortskjemt nå.
Det er bare noen småting jeg mangler til jul så jeg behøver ikke stresse noenting. her er det bare bare å sett beina opp og nyte at vi snart går inn i julenfreden:) Blir jo deilig når jeg slippe å skrike meg hes på en 17 åring som skal opp på skolen. Bare slippe det er fantastisk:)
Ha en fin dag allesammen:)

6 kommentarer:

 1. Så mye nytt du har fått.Er spent på hva esken inneholder......
  Ha ei fin adventstid.
  Sjalet ble nydelig .Liker fargerapportene på det garnet.

  SvarSlett
 2. Så heldig du er som har fått så flott pakke. Filmer og bøker er det alltid greit å ha til jul. Har en i tillegg litt håndarbeid og litt godt, så er jula reddet.
  Fint sjal du har strikket. garnet til lua og sjerfet var veldig fint, men det er ikke noe særlig visst det er vondt å strikke av.
  Ja det skal bli godt når ungene får skuleferie. Hender det kan være litt vanskelig å fåp de opp om morgenen ja. Prøver å si at det er mye lurere å sova om natta så en er våken om dagen. Men nei da, det er som å snakke til døve ører. Virker som det går greit med han på 20. Han er stort sett oppe forholdsvis tidlig på formiddagene når han er heime i helgene. Så det blir vel bedre etterhvert med han på 16 også.
  Jeg skal jobbe en del, men det er bare greit. Har igjen litt pynting og noen få julegaver å pakke inn.
  Og så må jeg vel vaske over noen golv. Men det er ikke så mye igjen før jula kan komme.
  Ha ei flott siste uke før jul.

  SvarSlett
 3. Heldiggris som har fått pakke. Sjalet ble stilig med de fargene.

  SvarSlett
 4. Sjalet ditt ble jo skikkelig flott! Tror du har kjøpt fint garn til teppet du skal lage. Det blir spennende å følge med på det prosjektet!

  SvarSlett
 5. Ja, nå kan du kose deg med bøker og film! Sjalet ditt er helt nydelig, farger man blir glad av.
  Det Europris garnet har visst jeg også kjøpt et nøste av, tenkte å strikke skjerf av det. Ha det bra i julestria.

  SvarSlett
 6. Her var det jammen mye spennende på en gang! :)
  Bøker, filmer og strikking, det er snadder for noen og en hver!

  SvarSlett