20. desember 2008

Ikke mange dager til jul nå

Nå er det vel tid for en liten førjuls oppdatering.. Våknet opp på morgenen til snevær og det er helt hvit rundt meg.. tok disse bilder tidlig. Det er derfor de er litt mørke. Har ikke det beste kamera.
Ellers har det jo vært juleforberedelser den siste tiden.. Huset er blitt vasket og kjøleskapet fyldt opp. Men jeg har da fått begynt på bestillingsbroderiet fra Raglan . Litt av hesten er påbegynt. Det skal bli en julekalender.
Jeg hadde jo bestilt en del hekle garn og liv m sendte oppskrifter på noen nydelige gardiner, men det blir vist bestemorsruter i stedentfor.. men kanskje jeg får satt igang med gardiner til våren??

Oppdaget plutselig at bildet med projo sokke garn hadde falt ut av bloggen min, men her kommer det:) Bestilte meg noen strikkepinner som vist skulle være gode å strikke med:)


Det var pakke fra Projo i postkassa idag. Juppi herlig sokkegarn og jeg skal nøste det opp i kveld og jeg tenker det blir nutkin sokker. Et lett og veldig pent mønster..
Har fått meg mp3 spiller og kjøpt meg lydbøker.. håper at det er en fin måte å kunne lage håndarbeid og samtidig høre på en bok. Skal kose meg med bøker og filmer fra frida i jula:) Takker enda engang frida:)
Jeg ønsker alle som er innenom bloggen min en riktig god jul og et godt nyttår:) Det blir nok et par oppdateringer før året er omme:) Kos dere i jula med famile og håndarbeid:)

7 kommentarer:

 1. Så koslig med julesnå. Her hos oss er det bare regn som kommer. All den fine snøen er borte. God Jul ønskes deg Dorthe.

  SvarSlett
 2. Vil sende et ønske om en riktig God Jul til deg og dine!

  SvarSlett
 3. Ønsker deg og dine ei god jul !

  Ps.Kan du sende litt snø hit, vil ha litt hvitt på bakken i jula.

  SvarSlett
 4. God jul til deg også, Dorthe. Hva skulle jeg vel gjort uten din velvillighet til å brodere kalender for meg.

  Nydelige snøbilder.

  SvarSlett
 5. Ønsker deg og dine en kjempe flott jul, klem :D

  SvarSlett
 6. Ja det var litt av et snøvær her tidlig i dag. Kom så det holder ei stund får vi håpe, men det er visst meldt mer i morgen.
  Ja du har litt å finne på i løpet av alle feriedagene ser det ut for. Både hekling, strikking og brodering mens duhører på lydbøker. Godt at en kan å kose seg. Det er viktig. Har non lydbøker jeg har tenkt å ta med meg på kjøretur til Jæren i romjula. Når en skal kjøre i 12 timer er det greit å ha noe å finne på.
  Ha en flott søndag :)

  SvarSlett
 7. Så deilig med snø da. Nesten misunnelig.....

  Ønsker deg ei god jul fylt med glede og masse hobby.

  SvarSlett