17. desember 2008

Skjerf og bok fra hobbyklubben.

Jeg fikk kalender fra bokklubben idag. Har bestemt meg til å bruke den til å skrive opp hvilke prosjekter jeg har igang, når de blir på begynt og når de er ferdige.. Idag har jeg også fått kjøpt mapper til alle oppskrifterne og sortert alt:) fant ut at jeg hadde en del.... Håper jeg kan være flink i 2009 til å holde litt mere orden på ting..

Litt dårlig bilde men det var slik blankt omslag som skinner litt. Skjerfet mitt er ferdig og det er blitt greit men jeg strikker ikke et til. Likte ikke det garnet og ble sliten i armene..

Nå kan bare jula komme for min del for jeg er ferdig. Det er bare noe småting igjen som jeg skal ta i helgen.. Venter spent på pakke fra projo da jeg har bestilt strikkepinner og garn.. Gleder meg også til det første mønster i teppealongen kommer.... og hekle garn har jeg jo kjøpt...
Har også et bestillingsbroderi igang( bilde kommer) og det er på begynt:)
Ha en fin kveld allesammen:)

3 kommentarer:

 1. Kjempe flott skjerf du har laget, lekker farge :D

  SvarSlett
 2. Skjerfet ble flott.
  Det er ikke værst at du har begynt å rydde i oppskriftene. Det kunne nok trenges her også. Får se om jeg får tatt en sjau på nyåret.
  Godt å ligge i rute når det gjelder det som skal gjøres før jul. Har ei pute igjen som skal sys til en julegave, og så skal jeg kjøpe en gave til. Den tar jeg i morgen. Ellers er det vel bare litt golvvasking og pynting igjen.
  Godt å kunne ta det litt med ro.
  Ha en god kveld

  SvarSlett
 3. Hei. Visst du går inn på Fru Fjellhammer sin blogg finner du en adresse der i en kommentar for to-tre dager siden.
  Den kopierte jeg og søkte på. Da kom det opp ei side der det bare var å trykke på et sted og så var den på plass. Håper du forstår dete. Jeg er ingen lærer. Det er helt sikkert.
  Ha en god natt :)

  SvarSlett